חברת מטרופולינט סיימה שדרוג אחסון עם חברת NetApp במטרה לשפר ולהאיץ ביצועים

מטרופולינט, ספקית של פתרונות אחסון לענן הפרטי והציבורי לרשויות מקומיות במדינת ישראל, הכריזה היום כי היא סיימה פרויקט שדרוג אחסון עם חברת NetApp במטרה לשפר ולהאיץ ביצועים של מערכות ושירותים שמטרופולינט מספקת ללקוחותיה. חברת NetApp, ספקית גלובלית של תוכנה, מערכות ושירותים לניהול ולאחסון נתונים, השלימה את הפרויקט בתחילת 2015.

חברת NetApp מציעה פתרון שמשלב תפקוד גבוה, יעילות אחסון מוגברת, גמישות, סקלביליות, וזמינות גבוהה במערכת אחת. פתרון FAS8040 של NetApp נבחר כמערכת האחסון המרכזית. FAS8040 בתצורת Scale-Out מכיל 3 סוגי דיסקים (SSD, SAS , SATA) כדי לספק איזון אופטימלי של ביצוע ועלות. חברת NetApp הטמיעה מערכת אוטומציה של תהליכים כחלק מהפרויקט.

עידן קורן, CIO של חברת מטרופולינט ומילגם שירותים לעיר אמר: "השדרוג שבצענו עם חברת NetApp, ישפר ויאיץ ביצועים עבור כלל המערכות והשירותים שחברת מטרופולינט מעניקה ללקוחות, כעת, יש לנו יכולות אחסון וגיבוי מהמתקדמות בעולם, האצה של הרשת, ויכולת שרידות מקסימאלית. הפתרון כולו מנוהל מפלטפורמה אחת המאפשרת לנהל את כל מערכי האחסון ממיקום מרכזי אחד , וזהו אחד מהיתרונות המובהקים של חברת NetApp". עוד הוסיף עידן כי הפרויקט מהווה עליית מדרגה בביצועים של חברת מטרופולינט. העבודה בוצעה בצורה החלקה ביותר, אחרי תהליך הטמעה קצר וללא הפרעה למהלך הפעילות השוטפת של חברת מטרופולינט, מטרופארק ומילגם שירותים לעיר.

יוסי אסא, מנכ"ל מטרופולינט אמר: "הפתרון של חברת NetApp, מאפשר לחברת מטרופולינט באופן חסכוני ויעיל לספק ללקוחותיה שירות וביצוע ברמה גבוהה ללא התפשרות על השבתות יזומות או בלתי יזומות. פתרון זה מספק באופן הטוב ביותר את הדרישות הייחודיות למגזר הרשויות המקומיות בישראל שמעוניינות להבטיח לתושביהן שירות מהיר ואיכותי הנשען יותר ויותר על פתרונות של גישה מרחוק ועל ניידות". חברת מטרופולינט מספקת כבר כיום פתרונותSAAS במעל 20 מוצרים. הפתרון הנבחר של חברת NetApp, מעבר לשיפור באיכות ובביצועים, מאפשר למטרופולינט לארח רשויות באופן מלא שכולל מערכות צד ג', Outlook, Office ועוד, בדומה לאופן בו מארחת תהילה את משרדי הממשלה.

גיא רחמים, סמנכ"ל טכנולוגיות, NetApp ישראל: "פתרונות FAS שלנו מספקים לארגונים ולספקי שירותים הזדמנות להפוך את תשתית האחסון שלהם ליעילה יותר. מערכת אחסון היברידית זו משלבת ארכיטקטורת חומרה חדשנית בעלת מאפיינים ייחודיים שמותאמים במיוחד לצרכים של ארגונים מודרניים ושנועדו לסייע לנהל תפעול עסקי. נטאפ ממשיכה לספק לארגונים את אבני הבניין המותאמות לסביבות ה- ITהמשתנות של ימינו ומסוגלות להתאים את עצמן לדרישות הארגונים מבלי להשפיע על הפעילות העסקית הכללית".

על חברת מטרופולינט
חברת מטרופולינט בע"מ מספקת פתרונות מחשוב כוללים ושירותי ענן לניהול עיריות, מועצות מקומיות, מועצות איזורית, תאגידי מים, מוסדות חינוך וארגונים ציבוריים נוספים הפועלים בתחום המוניציפאלי. חברת מטרופולינט מתמקדת במתן פתרון אינטגרטיבי, מבוסס טכנולוגיות מתקדמות, הכולל פיתוח ותחזוקת תוכנה, הסבות נתונים, הטמעה ואינטגרציה, הקמה ותפעול של מערכי החומרה והתקשורת ומתן ייעוץ ותמיכה שוטפים לקידום המחשוב בשלטון המקומי. חברת מטרופולינט הינה חברת בת של מילגם שירותים לעיר בע"מ, המובילה במתן שירותי תפעול וניהול מערכי גביה ומים בתחום המוניציפאלי בישראל.